Unitat làser 

Fotorejoveniment amb IPL + eliminació de taques 

El fotorejoveniment facial ens permet recuperar la bellesa natural de la pell en diverses zones com el rostre, el coll o l’escot.

El procediment consisteix en aplicar un feix intens de llum d’ampli espectre dirigit a la dermis de forma controlada i programada, i que estimularà la formació de col·lagen i elastina. D’aquesta manera millorarà, de forma eficaç, la textura de la pell alhora que es recuperarà la seva lluminositat. També s’eliminaran imperfeccions com petites venes, enrogiments i taques cutànies.

La tècnica de rejoveniment amb IPL en general aportarà una millora del to, la pigmentació i un augment de la lluminositat a la teva pell.

L’aplicació de l’IPL és una tècnica no invasiva, indolora i ràpida. Està indicada per a persones amb qualsevol tipus de pell amb signes d’envelliment, pell malmesa per l’efecte de la radiació solar, amb taques o pigmentacions, petites venes o capil·lars, o pells madures que vulguin millorar en general la seva aparença.

Es tracta d’un procediment còmode, de curta durada i no requereix d’anestèsia i et permet incorporar-te a la seva rutina habitual.

Sessions necessàries del Fotorejoveniment amb IPL

Cada persona pot necessitar un nombre variable de sessions, però generalment són necessàries unes 4  sessions separades per unes 3  i caldrà fer alguna sessió de manteniment ( 1-2 sessions a l’any)

Tractament IPL per a l’eliminació de l’acné

L’aparició de l’acné és un dels problemes de la pell que afecta tant a home com a dones. La bona notícia és que poden combatre’s cada vegada més i millor amb nous tractaments per a totes aquelles persones que ho pateixin.

Un dels tractaments més efectius,  a curt termini, és l’IPL (Llum Polsada Intensa). La tècnica que s’utilitza en aquest tractament tracta d’eliminar el Propiniobacterium Acnes, o el que és el mateix, el bacteri que crea el gra que apareix quan el fol·licle pilós s’embussa a causa d’un excés de sebum.

Tractament amb Llum Polsada Intensa (IPL)

Per al tractament amb IPL s’usa un pols de llum amb una longitud d’ona de 400nm que actua sobre l’epidermis, concretament sobre els vasos sanguinis que alimenten les glàndules sebàcies. La finalitat és aconseguir que aquestes produeixin menys sebum i sense dany algun per a la nostra pell.

Una altra dels millors avantatges del tractament IPL és que ajuda a la hiperpigmentació de la pell, disminuint les possibles marques que hagi pogut deixar l’acné anys enrere.

El nombre de sessions depèn de cada cas. En general, s’estimen entre quatre i sis session.

IPL de depilació

Disposem d’un equip IPL de 695nm per a la depilació de zones estàndard, així com de zones delicades com la cara. La quantitat de sessions depèn en gran part del tipus i color de la pell del pacient, i del gruix i color del pèl a depilar. en general, contra més clara sigui la pell del pacient, i més fosc i gruixut el pèl a depilar, millors resultats obtindrem.
La depilació làser requereix diverses sessions. Això és degut a que el làser funciona millor quan el pèl està en una etapa primerenca de creixement (fase anàgena), i tots els pèls no estan en aquesta fase alhora. L’ aparença de la zona tractada immediatament després del tractament pot variar de pacient a pacient, depenent de l’ extensió del procediment i el tipus de pell.
Els efectes secundaris són rars i, si s’ esdevenen, solen ser d’ escassa importància. Poden incloure enrogiment i glaçament al voltant del folícul pilós, que són, de fet, els resultats clínics positius i indiquen que el folícul ha respost al tractament. La majoria de les persones retornen a les seves activitats normals d’immediat.

UNITAT DE MEDICINA ESTÈTICA FACIAL

TRACTAMENTS AMB TOXINA BOTULÍNICA

TRACTAMENTS AMB ÀCID HIALURÒNIC

1. Farciment d’ullera : 350 euros 

2. Hidratació, perfilat i augment de volum de llavis amb àcid hialurònic

 3. Farciment de pòmuls/augmento de la zona de major projecció amb àcid hialurònic

4. Farcit codi de barres

5. Farciment de Solcs Nasogenianos o línies de marioneta

6. Farciment de Fossa Temporal

7. Tractament de redensificación cutània amb àcid hialurònic (Skin Booster/*Redensity I)

8. Blanching per a suavitzar els arrugues estàtiques de la pell

 

COLAGENOTERÀPIESPEELINGS QUÍMICS i MESOTERÀPIES

1. Dermapen (estimula el col·lagen i millora cicatrius al mateix temps que li aporta a la pell aminoàcids, antioxidants, vitamines i minerals)

2. Rejoveniment Periocular:

Consisteix en 6 sessions setmanals alternant peeling periocular + mesoteràpia periocular i després manteniment

3. Peeling químics per a cicatrius d’acne, hiperpigmentaciones, donar lluminositat a la pell, millorar arrugues fines, etc

4.Mesoteràpia Capil·lar:
Es recomana realitzar 6 sessions cada 2 setmanes i després manteniment.

Els nostres serveis

Carnet de Conduir

Emetem els informes necessàris per obtenir o renovar el teu carnet de conduir.

Podologia

  • Podologia general
  • Podologia pediàtrica
  • Cirurgia del peu
  • Podologia esportiva
  • Estudi biomecànic de la marxa
  • Plantilles
  • Peu diabètic

Certificats Mèdics

Realització de revisions mèdiques per a tot tipus de permisos.

COVID-19

Test ràpid anticossos IgG i IgM
Resultats en 15 min.
Tècnica PCR
Resultats en 24-48 hores.

Especialitats Mèdiques

Medicina interna, Medicina de família  Cardiologia, Traumatologia, Endocrinologia, Nutrició, Fisioteràpia, Cirurgia general, Acupuntura, Psicologia, Psiquiatria, Podologia.

CONTACTE

93 849 66 52

contacte@cardiovalles.com

Plaça Pau Casals 13 B 08402 Granollers

Open chat
1
Necessites ajuda?
Hola, com podem ajudar?
Per carnets de conduir es pot demanar hora online.
Gràcies.