Avís Legal

Avís Legal

INFORMACIÓ DEL TITULAR DEL LLOC WEB.

Aquest lloc web pertany a CRM CARDIO VALLÈS, S.L., domiciliada a la Plaça Pau Casals, nº 13-Bis, CP 08402, de Granollers (Barcelona).

L´adreça electrònica de l´empresa és www.cardiovalles.com

El CIF de l´empresa és el següent: B67312173.

El responsable de l´empresa, com a administrador, és el Sr. Roger Castells i Bellavista.

Aquesta entitat es dedica a prestar serveis mèdics, sanitaris i assistencials.

TERMES I CONDICIONS D´ÚS DE LA PÀGINA.

Aquesta web no requereix al visitant l´obertura d´un compte d´usuari per a navegar pel lloc ni per accedir als serveis de la mateixa, ni tampoc cal registrar-se per a efectuar una compra o deixar un comentari.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny del portal i els seus codi-font, i també els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en aquell pertanyen a l´empresa titular de la pàgina, i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix, s´informa que resta prohibida la reproducció total o parcial de qualsevol contingut publicat en aquest portal, sense la prèvia autorització del seu titular. D´igual manera, les dades i els formularis que s´hi puguin publicar són propietat de l´empresa, i estan protegits pels corresponents drets d´autor i/o de propietat intel·lectual.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS

CRM Cardio Vallès no es fa responsable de la legalitat d´altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al seu portal.

L´empresa es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l´objectiu de mantenir actualitzada la seva informació.

L´empresa no es farà responsable de l´ús que facin tercers de la informació publicada en el seu portal.

En quant a les xarxes socials, l´empresa titular no serà responsable de l´activitat que els usuaris o visitants facin en les pàgines de les xarxes socials de CRM Cardio Vallès, en particular, respecte a les dades, comentaris i imatges que es puguin publicar.

L´empresa titular tampoc serà responsable del fet que un menor realitzi activitat en les seves pàgines de les xarxes socials, com a conseqüència d´un incompliment dels deures dels tutors legals del citat menor.

D´altra banda, l´empresa titular es reserva el dret a suprimir o bloquejar els comentaris i/o els usuaris que facin comentaris abusius o il·legals, o que pengin fotografies compromeses o que puguin comportar un il·lícit civil o penal.

CONDICIONS ECONÒMIQUES I DE CONTRACTACIÓ.

Aquesta pàgina web no és una e-commerce i, per tant, no és possible efectuar-hi una compra directament amb pagament electrònic.

INFORMACIÓ SOBRE SEGURETAT.

Aquesta empresa ha implementat mesures de seguretat idònies, tècniques i organitzatives, per a navegar per a la seva pàgina web i per a respectar els drets a la protecció de les dades dels seus usuaris.

També s´han instal·lat mesures de seguretat en el hardware i en el software, en relació a virus o a possibles atacs informàtics. Aquells qui, tot i això, causin danys o cometin actes il·lícits en relació a aquells drets i a aquelles finalitats, quedaran subjectes a les normes penals de la legislació espanyola.

Les dades personals que ens facilitin els usuaris seran tractades sempre de forma confidencial.

Open chat
1
Necessites ajuda?
Hola, com podem ajudar?
Per carnets de conduir es pot demanar hora online.
Gràcies.