Proves i Test per al Covid19

 

Tipus de proves

Test ràpid anticossos IgG i IgM Resultats en 15 min – Preu 40€

Les immunoglobulines són anticossos en si mateixos i són part del nostre sistema immunològic. Quan contraiem una infecció, com la COVID-19, es produeixen immunoglobulines, que s’uneixen al virus i activen la resta del sistema immunològic per a atacar i eliminar el virus. La IgM és la primera immunoglobulina que es produeix i és un anticòs general que pot unir-se a molts tipus diferents de patògens. La presència de IgM és un indicador d’una infecció primerenca. La IgG és un anticòs més especialitzat que s’uneix específicament al virus del SARS-*CoV-2. La presència de IgG és un indicador d’una infecció en una etapa posterior (generalment 7 dies o més després de la infecció).

El test de diagnòstic ràpid de Covid-19 consisteix en el fet que amb una burxada en un dit es pren una mostra de sang, val amb una petita gota i en 10 o 15 minuts aquests test són capaços de detectar anticossos que genera l’organisme enfront del Coronavirus, produïts per les defenses de l’organisme. IGG i IGM Sensibilitat 94% .

 

 

 

Test d’antígen COVID 19 – Preu 28€
Es realitza a través d’un frotis nasal ( igual que la PCR) . Dóna la mateixa informació que la PCR  però els resultats s’obtenen en 15 minuts.
 • El funcionament és similar als tests d’anticossos en el sentit que donen resultats en 15 minuts i són interpretables visualment, sense necessitat d’aparells de laboratori.
 • Aquests tests detecten la presència de proteïnes virals (antígens), és a dir, detecta la presència del virus quan s’uneix a uns anticossos del SARS-CoV-2 fixats en una tira reactiva; per tant no pateixen el decalatge de temps entre la infecció i la generació d’anticossos per part del pacient. És a dir, detecten el virus i no els anticossos generats pel pacient, com en el cas dels tests serològics usats fins ara. Això implica que es poden detectar pacients infectats abans que amb els tests d’anticossos, ja que amb aquests últims cal esperar que el pacient tingui reacció immunitària (generi anticossos).
 • S’ha trobar una sensibilitat del 95% i una especificitat del 99%
 • Funciona igual en simptomàtics que per assimptomàtics

Detecció per virus PCR: Exsudat nasofaringe- Preu 100€

Tipus de resultats:
POSITIU: Confirma la detecció del virus en el moment exacte de la realització de la prova amb el nivell màxim de fiabilitat. En cas que el resultat sigui positiu, contacti immediatament amb el seu metge.
NEGATIU: No sempre significa absència del virus, ja que depèn de la càrrega viral de la mostra. En cas que el resultat sigui negatiu, però present simptomatologia, recomanem consulti amb el seu metge.

RT-*PCR | Prova de laboratori per al diagnòstic de la malaltia del coronavirus COVID-2019 (SARS-CoV-2) Mètode molecular basat en la detecció de l’ARN del virus SARS-CoV-2 per RT-*PCR. En l’actualitat és la tècnica de referència per al diagnòstic del virus SARS-CoV-2 en les primeres fases de la malaltia. La detecció molecular del virus SARS-CoV-2 és molt específica, per tant, un positiu confirma la detecció del virus. Un resultat negatiu no sempre significa absència del virus ja que depèn de la càrrega viral de la mostra. Si s’obté un resultat negatiu d’un pacient amb alta sospita d’infecció pel virus SARS-CoV-2, s’haurà de confirmar amb una nova prova. El període d’incubació del SARS-CoV-2 és al voltant de 5-6 dies. La càrrega viral en nas i faringe va ascendint des del moment de la infecció (inici del període d’incubació) fins al voltant del 7è dia i va disminuint a partir d’aquest dia. La RT-*PCR pot detectar ARN viral des d’uns dies abans de l’aparició dels símptomes, augmentant la probabilitat de positivitat fins a ser màxima al voltant del 7è dia i disminuint a partir d’aquí fins aproximadament el final de la segona setmana.

Els nostres serveis

Carnet de Conduir

Emetem els informes necessàris per obtenir o renovar el teu carnet de conduir.

Podologia

 • Podologia general
 • Podologia pediàtrica
 • Cirurgia del peu
 • Podologia esportiva
 • Estudi biomecànic de la marxa
 • Plantilles
 • Peu diabètic

Certificats Mèdics

Realització de revisions mèdiques per a tot tipus de permisos.

COVID-19

Test ràpid anticossos IgG i IgM
Resultats en 15 min.
Tècnica PCR
Resultats en 24-48 hores.

Especialitats Mèdiques

Medicina interna, Medicina de família  Cardiologia, Traumatologia, Endocrinologia, Nutrició, Fisioteràpia, Cirurgia general, Acupuntura, Psicologia, Psiquiatria, Podologia.

CONTACTE

93 849 66 52

contacte@cardiovalles.com

Plaça Pau Casals 13 B 08402 Granollers

Open chat
1
Necessites ajuda?
Hola, com podem ajudar?
Per carnets de conduir es pot demanar hora online.
Gràcies.