Podologia

 

Podologia Avançada : Grau Podologia

 • Podologia general
 • Podologia pediàtrica
 • Cirurgia del peu
 • Podologia esportiva
 • Estudi biomecànic de la marxa
 • Plantilles
 • Peu diabètic

 

 

PODOLOGIA GENERAL

Les afeccions dermatològiques del peu són les relacionades amb la pell i les ungles, i les pateixen un 85% de la població.  Els nostres tractaments de podologia general consisteixen a valorar, diagnosticar i tractar qualsevol molèstia al peu ( ungles, talons, dureses, fongs, berrugues…) afavorint el benestar dels peus.

PODOLOGIA PEDIÀTRICA

Es molt important en els  nens el control podològic des de ben petits. Peus valgs, plans, dolor als talons, marxes en adducció( cap a dins)…, són alteracions que poden ser corregides i, així prevenir problemes en el peu adult.

Qualsevol problema detectat en la infància té millor pronòstic com més aviat s’inicii el tractament.

CIRURGIA DEL PEU

Tractem patologies com les ungles encarnades, les patologies de parts toves, les berruges, els esperons calcanis, els quists, les alteracions metatarsials i la cirurgia osteoarticular, com els galindons ( “juanetes”)amb tècniques de mínima incisió. Utilitzem les últimes tècniques quirúrgiques augmentantla fiabilitat i l’eficàcia de la cirurgiapodològica tot disminuint considerablement el temps de recuperació.

PODOLOGIA ESPORTIVA- GRAU SPORTS BIOMECHANICS-ESTUDI BIOMECÀNIC DE LA MARXA

Anàlisi i estudi de la petjada a través de la plataforma informàtica FOOTSCAN.

L’estudi permet detectar possibles anomalies estructurals, anatòmiques i funcionals i , es pot realitzar a tothom que pateixi dolor als peus  o molestiesal caminar. Als esportistes, l’estudi permet l’ anàlisi biomecànic del gest esportiu del pacient amb la finalitat d’evitar lesions, valorant i tractant una marxa patològica.

PLANTILLES

Confeccionem suports plantars( plantilles) adaptats de manera individualitzada segons la patologia a tractar i l’anatomia del peu ( peu cavus, peus plans, fascitis plantar, taló, metatarsalgies, galindonsi casos d’amputació  entre d’altres).

Disposem de laboratori propi per a la preparació de totes les plantilles, pròtesis i elements ortèsics del peu , facilitant així l’entrega de les plantilles en el termini d’una setmana i garantint un resultat òptim.

 

PEU DIABÈTIC

La diabetis pot cursar amb alteracions en el sistema vascular i als nervis perifèrics. Per aquests motius els pacients diabètics estan més predisposats a patir infeccions i ulceracions : PEU DE RISC.

Els pacients diabètics presentant la targeta sanitària del CatSaluti prèvia  derivació del seu metge de capçalera, tenen dret a 3 visites anuals gratuïtes.

UNITAT DEL PEU DIABÈTIC

Si ets diabètic demana-li al teu metge de capçalera la derivació al podòleg. Et donaran la fulla de derivació i amb la teva targeta sanitària podràs tenir 3 visites l’any per poder venir al control i tractament pertinent que necessiten els teus peus.

A més saps que el nostre equip té la filosofia de veure l’organisme com una unitat completa i que es manifesta com a part integrant de la naturalesa.

piediabetico

Els pacients diabètics tenen una possibilitat d’entre un 15% i un 25% de desenvolupar una úlcera al peu. Les complicacions derivades d’aquestes lesions són la primera causa d’ingrés hospitalari d’aquests pacients i representen la principal causa d’amputació no traumàtica de les extremitats inferiors.

És per això que el departament de sanitat de la generalitat abona 3 sessions amb el podòleg de forma totalment gratuïta perquè el professional pugui valorar i portat un control d’aquestes persones que tenen major risc a tindre problemàtiques com:  Neuropatia: sensitiva, motora i autonòmica.  Vasculopatia: macroangiopatia i microangiopatia. Infecció. Isquèmia. …..

Els nostres serveis

Carnet de Conduir

Emetem els informes necessàris per obtenir o renovar el teu carnet de conduir.

Podologia

 • Podologia general
 • Podologia pediàtrica
 • Cirurgia del peu
 • Podologia esportiva
 • Estudi biomecànic de la marxa
 • Plantilles
 • Peu diabètic

Certificats Mèdics

Realització de revisions mèdiques per a tot tipus de permisos.

COVID-19

Test ràpid anticossos IgG i IgM
Resultats en 15 min.
Tècnica PCR
Resultats en 24-48 hores.

Especialitats Mèdiques

Medicina interna, Medicina de família  Cardiologia, Traumatologia, Endocrinologia, Nutrició, Fisioteràpia, Cirurgia general, Acupuntura, Psicologia, Psiquiatria, Podologia.

CONTACTE

93 849 66 52

contacte@cardiovalles.com

Plaça Pau Casals 13 B 08402 Granollers

Open chat
1
Necessites ajuda?
Hola, com podem ajudar?
Per carnets de conduir es pot demanar hora online.
Gràcies.