Unitat de Làser IPL

IPL de rejoveniment facial

El nostre làser IPL també pot utilitzar-se per a induir la formació de col·lagen, a més d’eliminar les taques superficials, i donar un aspecte més lluminós a la la nostra pell. Aconsellem una o dues sessions amb un interval de 3 setmanes.   El pacient pot realitzar vida normal durant tot el tractament.

 

És un procediment no invasiu que utilitza la llum premuda per a millorar la qualitat de la pell i reduir els signes d’envelliment cutani. La combinació de llum i transmissió de calor produeix l’estimulació de col·lagen, elastina i proteoglicans.

El foto rejoveniment amb IPL tracta danys pigmentats per exposició al sol (taques solars o produïdes per l’edat), línies fines i arrugues d’expressió i millora del to facial, aconseguint, així, un resultat més uniforme i una pell més fresca. Amb aquest tractament es poden treballar també mans, escot, coll, etc.

 

El gran avantatge d’aquest sistema és la ràpida recuperació, ja que resulta indolor i quan el client surt de la sessió, pot notar únicament una sensació de calor i la seva pell enrogida transitòriament.

IPL eliminació de taques solars

Disposem d’un equip de làser  amb diferents longituds d’ona (560nm i 640nm), amb els quals podem eliminar la majoria de taques solars que apareixen amb el pas dels anys.

IPL de depilació

Consisteix en l’eliminació progressiva del pèl. La llum és transformada en calor i destrueix les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós de manera selectiva. La fotodepilació és indolora. Elimina problemes de foliculitis, ofereix resultats de llarga durada, és còmoda i ens permet seleccionar la gamma de l’espectre adequada per a adaptar-se eficaçment als diferents tipus de pells i pèl.

 

Disposem d’un equip IPL  per a la depilació de zones estàndard, així com de zones delicades com la cara. La quantitat de sessions depèn en gran part del tipus i color del pell del pacient, i del gruix i color del pèl a depilar. En general, contra més clara sigui la pell del pacient, i més fosc i gruix el pèl a depilar, millors resultats obtindrem.

 

La depilació làser requereix diverses sessions. Això és pel fet que el làser funciona millor quan el borrissol està en una etapa primerenca de creixement (fase anàgena), i tots els pèls no estan en aquesta fase al mateix temps. L’aparença de la zona tractada immediatament després del tractament pot variar de pacient a pacient, depenent de l’extensió del procediment i el tipus de pell. Els efectes secundaris són rars i, si ocorren, solen ser d’escassa importància. Poden incloure enrogiment i inflor al voltant del fol·licle pilós, que són, de fet, els resultats clínics positius i indiquen que el fol·licle ha respost al tractament. La majoria de les persones tornen a les seves activitats normals immediatament.

IPL d’eliminació de cuproses i vermellors

La cuperosis es manifesta per enrogiment facial de predomini en galtes i barbeta, així com l’aparició de petits capil·lars visibles en la nostra pell.

Mitjançant 2-4 sessions de IPL 560nm podem disminuir considerablement la rojor i la reactivitat associada.

IPL de l’ACNÉ

QUÈ ÉS EL FOTOACNÉ?

Habitualment l’acne és causada per un problema intern. El fotoacné tracta les seqüeles externes de l’acne.

El pols de llum amb una longitud d’ona de 430nm actua sobre les porfirines de l’hemoglobina, produint una reacció fototòxica que danyarà l’embolcall de la càpsula bacteriana de l’acne, millorant progressivament aquestes seqüeles externes de l’acne de les quals parlàvem anteriorment.

En el tractament de Fotoacné no existeix un cromòforo únic, és a dir que té diferents dianes sobre les quals actua, per les quals és absorbida la llum:

– Propionibacterium acnes.

– Glàndula Sebàcia.

– Hipervascularizació de les zones inflamades.

S’aconsella un mínim de 8 sessions, 2 vegades per setmana. Es pot realitzar abans una sessió suau de microdermoabrasió amb o sense extracció ja que la posterior sessió de fotoacné actuarà de bactericida.

Els nostres serveis

Carnet de Conduir

Emetem els informes necessàris per obtenir o renovar el teu carnet de conduir.

Podologia

  • Podologia general
  • Podologia pediàtrica
  • Cirurgia del peu
  • Podologia esportiva
  • Estudi biomecànic de la marxa
  • Plantilles
  • Peu diabètic

Certificats Mèdics

Realització de revisions mèdiques per a tot tipus de permisos.

COVID-19

Test ràpid anticossos IgG i IgM
Resultats en 15 min.
Tècnica PCR
Resultats en 24-48 hores.

Especialitats Mèdiques

Medicina interna, Medicina de família  Cardiologia, Traumatologia, Endocrinologia, Nutrició, Fisioteràpia, Cirurgia general, Acupuntura, Psicologia, Psiquiatria, Podologia.

CONTACTE

93 849 66 52

contacte@cardiovalles.com

Plaça Pau Casals 13 B 08402 Granollers

Open chat
1
Necessites ajuda?
Hola, com podem ajudar?
Per carnets de conduir es pot demanar hora online.
Gràcies.